Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

prSRPS EN ISO 5555:2025

Уља и масти биљног и животињског порекла ― Узимање узорака

Animal and vegetable fats and oils — Sampling

Опште информације

10.99     14. 5. 2025.

ISS

E034-2,11

Европски стандард

енглески  

Апстракт

This International Standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils
(referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for
this process.
NOTE Methods of sampling milk and milk products, including milk fats, are specified in ISO 707.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 5555:2008

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 5555:2008/A1:2015

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 5555:2008/A1:2015

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
prSRPS EN ISO 5555:2025
10.99 Нови пројекат се прихвата
14. 5. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са prEN ISO 5555 rev IDENTICAL

Идентичан са ISO/AWI 5555 IDENTICAL