Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/AWI 5555

Animal and vegetable fats and oils — Sampling

Опште информације

20.00     13. 5. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

Апстракт

This International Standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils
(referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for
this process.
NOTE Methods of sampling milk and milk products, including milk fats, are specified in ISO 707.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5555:2001

ОБЈАВЉЕН
ISO 5555:2001/Amd 1:2014

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/AWI 5555
20.00 Нови пројекат уписује се у план рада комисије за стандарде
13. 5. 2025.

Национална преузимања

Уља и масти биљног и животињског порекла ― Узимање узорака

10.99   Нови пројекат се прихвата