Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1442:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (identičan sa ISO 1442:1973)

Meat and meat products — Determination of moisture content
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE U MESU I PROIZVODIMA OD MESA. METODA SE ZASNIVA NA SUŠENJU DO KONSTANTNE TEMPERATURE NA 103+-2 STEPENA C, GDE PESAK SLUŽI KAO OSNOVA ZA POVEĆANJE POVRŠINE ISPARAVANJA VLAGE.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1442:1992
95.99 Повучен

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1442:1973