Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1442:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (identičan sa ISO 1442:1973)

Meat and meat products — Determination of moisture content
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Međunarodni standard

67.120.10  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE U MESU I PROIZVODIMA OD MESA. METODA SE ZASNIVA NA SUŠENJU DO KONSTANTNE TEMPERATURE NA 103+-2 STEPENA C, GDE PESAK SLUŽI KAO OSNOVA ZA POVEĆANJE POVRŠINE ISPARAVANJA VLAGE.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 1442:1992
95.99 Povučen

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1442:1973