Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1444:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti (identičan sa ISO 1444:1973)

Meat and meat products — Determination of free fat content
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJE SE REFERENTNA METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA SLOBODNE MASTI U MESU I PROIZVODIMA OD MESA POMOĆU EKSTRAKCIJE. EKSTRAKCIJA SE VRŠI SA N-HEKSANOM ILI ALTERNATIVNO PETROLETAR KOJI DESTILIŠE IZMEĐU 40 I 60 STEPENI C. POSLE OTPARAVANJA RASTVARAČA UZORAK SE SUŠI DO KONSTANTNE TEŽINE 103+-2 STEPENA C. POD POSEBNIM USLOVIMA SE VRŠI EKSTRAKCIJA SLOBODNE MASTI IZ MESA I PROIZVODA OD MESA.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1444:1992
95.99 Повучен

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1444:1973