Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1444:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti (identičan sa ISO 1444:1973)

Meat and meat products — Determination of free fat content
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Međunarodni standard

67.120.10  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJE SE REFERENTNA METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA SLOBODNE MASTI U MESU I PROIZVODIMA OD MESA POMOĆU EKSTRAKCIJE. EKSTRAKCIJA SE VRŠI SA N-HEKSANOM ILI ALTERNATIVNO PETROLETAR KOJI DESTILIŠE IZMEĐU 40 I 60 STEPENI C. POSLE OTPARAVANJA RASTVARAČA UZORAK SE SUŠI DO KONSTANTNE TEŽINE 103+-2 STEPENA C. POD POSEBNIM USLOVIMA SE VRŠI EKSTRAKCIJA SLOBODNE MASTI IZ MESA I PROIZVODA OD MESA.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 1444:1992
95.99 Povučen

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1444:1973