Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6770:1996

Instant čaj - Određivanje nasipne gustine pri slobodnom protoku i posle zbijanja (identičan sa ISO 6770:1982)

Instant tea — Determination of free-flow and compacted bulk densities
11. 12. 1996.
11. 12. 1996.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJU SE DVE METODE ODREĐIVANJA NASIPNE GUSTINE INSTANT CAJA: A) NASIPNA GUSTINA PRI SLOBODNOM PROTOKU I B) NASIPNA GUSTINA POSLE ZBIJANJA. PRVA METODA SE ZASNIVA NA MERENJU SADRŽINE UTVRĐENE POSUDE POZNATE ZAPREMINE POSLE SIPANJA UZORKA IZ UTVRĐENOG LEVKA. DRUGA METODA SE ZASNIVA NA MERENJU ZAPREMINE DATE MASE INSTANT CAJA POSLE UTVRĐENOG BROJA UDARA U OSCILATORNON MERILU ZAPREMINE.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6770:1996
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6770:1982

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се