Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6770:1996

Instant čaj - Određivanje nasipne gustine pri slobodnom protoku i posle zbijanja (identičan sa ISO 6770:1982)

Instant tea — Determination of free-flow and compacted bulk densities
11. 12. 1996.
11. 12. 1996.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJU SE DVE METODE ODREĐIVANJA NASIPNE GUSTINE INSTANT CAJA: A) NASIPNA GUSTINA PRI SLOBODNOM PROTOKU I B) NASIPNA GUSTINA POSLE ZBIJANJA. PRVA METODA SE ZASNIVA NA MERENJU SADRŽINE UTVRĐENE POSUDE POZNATE ZAPREMINE POSLE SIPANJA UZORKA IZ UTVRĐENOG LEVKA. DRUGA METODA SE ZASNIVA NA MERENJU ZAPREMINE DATE MASE INSTANT CAJA POSLE UTVRĐENOG BROJA UDARA U OSCILATORNON MERILU ZAPREMINE.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6770:1996
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 7. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6770:1982

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se