Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 5497:2000

Senzorske analize - Metodologija - Uputstvo za pripremu uzoraka na kojima nije moguća direktna senzorska analiza - (Identičan sa ISO 5497:1982)

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
14. 2. 2000.
14. 2. 2000.

Опште информације

90.93     22. 5. 2024.

90.20    15. 4. 2029.

ISS

E034-12

Međunarodni standard

67.240  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom data su uputstva za pripremu uzoraka prehrambenih proizvoda na kojima nije moguća direktna senzorska analiza zbog intenziteta arome ili zbog fizičkog stanja (viskozitet, boja,...itd).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 5497:2000
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
22. 5. 2024.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 5497:1982