Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1841-1:1999

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hlorida - Deo 1: Metoda po Volhardu - (Identičan sa ISO 1841-1:1996)

Meat and meat products — Determination of chloride content — Part 1: Volhard method
13. 10. 1999.
13. 10. 1999.

Опште информације

90.93     20. 2. 2024.

90.20    15. 1. 2029.

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM DELOM ISO 1841 UTVRĐUJE SE METODA ODREĐIVANJA SADRŽAJA HLORIDA U MESU I PROIZVODIMA OD MESA, UKLJUČUJUĆI MESO ŽIVINE, SA SADRŽAJEM NATRIJUM-HLORIDA VECIM ILI JEDNAKIM 1,0 % (M/M).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 1841-1:1999
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
20. 2. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1841-1:1996