Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11037:2002

Senzorske analize - Opšte uputstvo i metoda ispitivanja za ocenjivanje boje prehrambenih proizvoda

Sensory analysis — General guidance and test method for assessment of the colour of foods
2. 10. 2002.
2. 10. 2002.
95.99 Повучен   29. 11. 2013.

Опште информације

95.99     29. 11. 2013.

ISS

E034-12

Међународни стандард

67.240  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje opšte uputstvo i opisuje metod za senzorsku ocenu boje prehrambenih proizvoda vizuelnim upoređivanjem sa standardima za boje.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 11037:2002
95.99 Повучен
29. 11. 2013.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11037:2013

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11037:1999