Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11037:1999

Sensory analysis — General guidance and test method for assessment of the colour of foods
12. 8. 1999.
95.99   Повучен   13. 7. 2011.

Опште информације

95.99     13. 7. 2011.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11037:1999
95.99 Повучен
13. 7. 2011.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 11037:2011

Национална преузимања

Senzorske analize - Opšte uputstvo i metoda ispitivanja za ocenjivanje boje prehrambenih proizvoda

95.99   Повучен