Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11037:2002

Senzorske analize - Opšte uputstvo i metoda ispitivanja za ocenjivanje boje prehrambenih proizvoda

Sensory analysis — General guidance and test method for assessment of the colour of foods
2. 10. 2002.
2. 10. 2002.
95.99 Povučen   29. 11. 2013.

Опште информације

95.99     29. 11. 2013.

ISS

E034-12

Međunarodni standard

67.240  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom se utvrđuje opšte uputstvo i opisuje metod za senzorsku ocenu boje prehrambenih proizvoda vizuelnim upoređivanjem sa standardima za boje.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 11037:2002
95.99 Povučen
29. 11. 2013.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11037:2013

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11037:1999