Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 5523:2003

Tečni proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja sumpor-dioksida (Rutinska metoda)

Liquid fruit and vegetable products — Determination of sulphur dioxide content (Routine method)
21. 1. 2003.
21. 1. 2003.

Опште информације

90.93     29. 3. 2023.

90.20    15. 1. 2028.

ISS

E034-3

Međunarodni standard

67.080.01  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se rutinska metoda za određivanje sadržaja sumpor-dioksida u tečnim proizvodima od voća i povrća. U slučaju preciznijih analiza ili u slučajevima nesporazuma, mora se koristiti metoda utvrđena u ISO 5522.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 5523:2003
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
29. 3. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 5523:1981