Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.Z8.002:2001

Kuhinjska so i so za prehrambenu industriju - Određivanje sadržaja joda

Food grade salt - Determination of iodine content
3. 6. 2001.
3. 6. 2001.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda odredivanja sadržaja joda u kuhinjskoj soli i soli za prehrambenu industriju.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS E.Z8.002:2001
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 1. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za so za ljudsku ishranu i proizvodnju namirnica

MINISTARSTVO ZDRAVLjA