Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 7328:2005

Mlečni sladoledi i smeše za mlečne sladolede - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:1999)
8. 2. 2005.
8. 2. 2005.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.40  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u većini mlečnih sladoleda i smeša za mlečne sladolede, kao i u koncentrovanim smešama za sladolede i smešama za sladolede u prahu. Metoda se ne primenjuje na neke mlečne sladolede i smeše za mlečne sladolede na bazi mleka u kojima nivo emulgatora, stabilizatora, zgušnjivača, žumanaca, voća ili kombinacije ovih sastojaka čine metodu nepodesnom. Kod takvih proizvoda koristi se metoda po Weibul-Berntropu (Weibull-Berntrop).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 7328:2005
95.99 Повучен

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7328:1999

Идентичан са ISO 7328:1999