Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.100.40

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више