Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Стандард објављен
Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда