Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 7328:2005

Mlečni sladoledi i smeše za mlečne sladolede - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:1999)
8. 2. 2005.
8. 2. 2005.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.40  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u većini mlečnih sladoleda i smeša za mlečne sladolede, kao i u koncentrovanim smešama za sladolede i smešama za sladolede u prahu. Metoda se ne primenjuje na neke mlečne sladolede i smeše za mlečne sladolede na bazi mleka u kojima nivo emulgatora, stabilizatora, zgušnjivača, žumanaca, voća ili kombinacije ovih sastojaka čine metodu nepodesnom. Kod takvih proizvoda koristi se metoda po Weibul-Berntropu (Weibull-Berntrop).

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 7328:2005
95.99 Povučen

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 7328:1999

Identičan sa ISO 7328:1999