Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 12146:2005

Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja saharoze - NADP spektrometrijska metoda

Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of sucrose content - NADP spectrometric method
23. 8. 2005.
23. 8. 2005.

Опште информације

90.93     28. 7. 2021.

90.00    28. 7. 2023.

ISS

E034-3

Европски стандард

67.160.20  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim evropskim standardom utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja saharoze u sokovima od voća i povrća i srodnim proizvodima.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 12146:2005
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
28. 7. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са EN 12146:1996

Прописи

"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
ПРАВИЛНИК о воћним соковима и одређеним сродним производима намењеним за људску употребу

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ