Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 12632:2005

Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja sirćetne kiseline (acetata) - NAD spektrometrijska metoda

Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content - NAD Spectrometric method
16.12.2005.
16.12.2005.

Опште информације

90.60     04.06.2018.

ISS

E034-3

Европска норма

67.160.20  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje enzimska metoda za određivanje ukupnog sadržaja sirćetne kiseline i njenih soli acetata u sokovima od voća i povrća i srodnim proizvodima.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 12632:2005
90.60 Завршетак поступка преиспитивања српског стандарда
04.06.2018.

Повезани пројекти

Идентичан са EN 12632:1999

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се