Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1854:2010

Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008)
30. 6. 2010.
30. 6. 2010.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.30  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u siru od surutke. Metoda se ne primenjuje na proizvode koji se ne rastvaraju potpuno u rastvoru amonijaka ili koji sadrže slobodne masne kiseline u značajnoj količini.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1854:2010
60.60 Стандард објављен

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1854:2008

Идентичан са ISO 1854:2008