Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1854:2008

Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 1854¦IDF 59:2008 specifies the reference method for the determination of fat content of whey cheese.
The method is not applicable to products which do not dissolve completely in ammonia solution or which contain free fatty acids in significant quantities.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1854:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1854:2008
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен