Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 734-2:2009

Uljane sačme i pogače - Određivanje sadržaja ulja - Deo 2: Brza metoda ekstrakcije

Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method (ISO 734-2:2008)
28. 8. 2009.
95.99   Повучен   27. 12. 2011.

Опште информације

95.99     27. 12. 2011.

ISS

E034-2,11

Европски стандард

67.200.20  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda utvrđuje se metoda ekstrakcije koja može da se koristi za ocenu efikasnosti procesa oslobađanja od ulja (de-oiling) upoređivanjem sadržaja ulja u semenu uljarica sa ostacima sadržaja ulja odgovarajućih ekstrahovanih brašna, peleta i presovanih pogača.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 734-2:2009
95.99 Повучен
27. 12. 2011.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 734-2:2011

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 734-2:2008

Идентичан са ISO 734-2:2008 IDENTICAL