Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 734-2:2009

Uljane sačme i pogače - Određivanje sadržaja ulja - Deo 2: Brza metoda ekstrakcije

Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method (ISO 734-2:2008)
28. 8. 2009.
95.99   Povučen   27. 12. 2011.

Опште информације

95.99     27. 12. 2011.

ISS

E034-2,11

Evropski standard

67.200.20  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom standarda utvrđuje se metoda ekstrakcije koja može da se koristi za ocenu efikasnosti procesa oslobađanja od ulja (de-oiling) upoređivanjem sadržaja ulja u semenu uljarica sa ostacima sadržaja ulja odgovarajućih ekstrahovanih brašna, peleta i presovanih pogača.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 734-2:2009
95.99 Povučen
27. 12. 2011.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 734-2:2011

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 734-2:2008

Identičan sa ISO 734-2:2008 IDENTICAL