Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1737:2010

Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1737:2008)
27. 8. 2010.
27. 8. 2010.

Опште информације

90.93     19. 3. 2012.

90.00    19. 3. 2017.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.10  

српски  

SRPS EN ISO 4788:2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kondenzovanog mleka i kondenzovanog zaslađenog mleka (tečno zaslađeno i nezaslađeno koncentrovano mleko).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1737:2010
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
19. 3. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1737:2008

Идентичан са ISO 1737:2008