Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1737:2008

Evaporated milk and sweetened condensed milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 1737|IDF 13:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of evaporated milk and sweetened condensed milk (liquid sweetened and unsweetened concentrated milk).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1737:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1737:2008
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда