Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1026:2011

Proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja suve materije sušenjem pod sniženim pritiskom i sadržaja vode azeotropnom destilacijom

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation
31. 1. 2011.

Опште информације

90.93     3. 5. 2016.

90.20    15. 4. 2021.

ISS

E034-3

Međunarodni standard

67.080.01  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja suve materije sušenjem pod sniženim pritiskom i sadržaja vode azeotropnom destilacijom u proizvodima od voća i povrća. Metoda sušenja pod sniženim pritiskom primenjuje se na sve proizvode od voća i povrća, izuzimajući proizvode kod kojih bi sušenje dovelo do izmene stanja sastojaka i određene proizvode sa sadržajem vode manjim od 10 %.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 1026:2011
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
3. 5. 2016.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1026:1982