Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B3.507:1972

Ispitivanje mirođija i začina - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini

Testing of spices and condiments - Determination of acid-insoluble ash
1. 11. 1972.
1. 11. 1972.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-7,8,15,18

Национални стандард

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Utvrđuje se metoda određivanja količine pepela (nerastvorljivog u kiselini) u mirođijama i začinima. Daju se definicija ovog pepela, princip metode, potrebne hemikalije, aparati i pribor, uzimanje uzoraka, postupak (pripremanje uzorka, uzorak za ispitivanje, određvanje), izračunavanje rezultata i sadržaj zapisnika o ispitivanju.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B3.507:1972
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 930:2000