Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 930:2000

ZAČINI - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini - (Identičan sa ISO 930:1997)

Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ash
15. 12. 2000.
15. 12. 2000.

Опште информације

90.93     15. 10. 2024.

90.20    15. 10. 2029.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini, dobijenog iz zacina.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B3.507:1972

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 930:2000
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
15. 10. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 930:1997

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE