Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.M8.022:1987

Методе за испитивање производа индустрије врења - Одређивање садржаја воде у пекарском квасцу

Determination of moisture in bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

Национални стандард

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Утврђује се начин одређивања садржаја воде у пекарском квасцу (sacharomyces cerevisiae).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.M8.022:1987
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 1. 2021.

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за пекарски квасац

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE