Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.M8.022:1987

Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje sadržaja vode u pekarskom kvascu

Determination of moisture in bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuje se način određivanja sadržaja vode u pekarskom kvascu (sacharomyces cerevisiae).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS E.M8.022:1987
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 1. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za pekarski kvasac

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE