Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.M8.025:1987

Методе за испитивање производа индустрије врења - Одређивање трајности пекарског квасца

Determination of durability in bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.
95.99   Повучен   26. 2. 2021.

Опште информације

95.99     26. 2. 2021.

ISS

E275

Национални стандард

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Утврђује се трајност свежег пекарског квасца у термостату на температури од 19 до 21 C и трајност квасног млека. Дати су апарати, прибор и поступак одређивања.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.M8.025:1987
95.99 Повучен
26. 2. 2021.

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за пекарски квасац

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE