Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.M8.025:1987

Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje trajnosti pekarskog kvasca

Determination of durability in bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.
95.99   Povučen   26. 2. 2021.

Опште информације

95.99     26. 2. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuje se trajnost svežeg pekarskog kvasca u termostatu na temperaturi od 19 do 21 C i trajnost kvasnog mleka. Dati su aparati, pribor i postupak određivanja.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS E.M8.025:1987
95.99 Povučen
26. 2. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za pekarski kvasac

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE