Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 711:2013

Žita i proizvodi od žita — Određivanje sadržaja vlage (osnovna referentna metoda)

Cereals and cereal products — Determination of moisture content (Basic reference method)
31. 5. 2013.
95.99   Povučen   31. 1. 2018.

Опште информације

95.99     31. 1. 2018.

ISS

E034-4

Međunarodni standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje osnovna referentna metoda za određivanje sadržaja vlage u žitima i proizvodima od žita. Metoda se ne primenjuje na kukuruz, za koji je utvrđena identična metoda pod nazivom apsolutna metoda, u prilogu standarda ISO 6540, Kukuruz — Određivanje sadržaja vlage (u mlevenim i celim zrnima).

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 711:2013
95.99 Povučen
31. 1. 2018.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 711:1985

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina