Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 5530-3:2013

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 3: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem valorigrafa

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
31. 5. 2013.

Опште информације

90.60     2. 12. 2023.

ISS

E034-4

Međunarodni standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom međunarodnog standarda se utvrđuje metoda za odre¬đivanje apsorpcije vode u brašnu korišćenjem valorigrafa i ponašanje testa napravljenog od tog brašna pri mešanju. Metoda se primenjuje na pšenično brašno (Triticum aestivum Linnaeus).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 5530-3:2013
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
2. 12. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 5530-3:1988

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina