Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 11747:2013

Pirinač — Određivanje otpornosti zrna pirinča na istiskivanje posle kuvanja

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
31. 5. 2013.

Опште информације

60.60     31. 5. 2013.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje metoda za određivanje otpornosti na istiskivanje mlevenih zrna pirinča, prethodno obrađenih parom ili neobrađenih parom, posle kuvanja pod utvrđenim uslovima.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 11747:2013
60.60 Стандард објављен
31. 5. 2013.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 11747:2012

Идентичан са ISO 11747:2012

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина