Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 11747:2013

Pirinač — Određivanje otpornosti zrna pirinča na istiskivanje posle kuvanja

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
31. 5. 2013.

Опште информације

60.60     31. 5. 2013.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom se utvrđuje metoda za određivanje otpornosti na istiskivanje mlevenih zrna pirinča, prethodno obrađenih parom ili neobrađenih parom, posle kuvanja pod utvrđenim uslovima.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 11747:2013
60.60 Standard objavljen
31. 5. 2013.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 11747:2012

Identičan sa ISO 11747:2012

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina