Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 13302:2013

Senzorske analize — Metode za ocenu promene arome prehrambenih proizvoda usled pakovanja

Sensory analysis — Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
29. 11. 2013.

Опште информације

90.93     7. 7. 2023.

90.20    15. 7. 2028.

ISS

E034-12

Међународни стандард

67.240  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se opisuju metode za ocenu promene senzorskih svojstava prehrambenih proizvoda ili njihovih simulanata, izazvanih pakovanjem.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 13302:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
7. 7. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 13302:2003