Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 13302:2013

Senzorske analize — Metode za ocenu promene arome prehrambenih proizvoda usled pakovanja

Sensory analysis — Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
29. 11. 2013.

Опште информације

90.93     7. 7. 2023.

90.20    15. 7. 2028.

ISS

E034-12

Međunarodni standard

67.240  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se opisuju metode za ocenu promene senzorskih svojstava prehrambenih proizvoda ili njihovih simulanata, izazvanih pakovanjem.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 13302:2013
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
7. 7. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 13302:2003