Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 3432:2013

Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku

Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method
27. 8. 2013.

Опште информације

90.93     5. 7. 2018.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.30     67.260  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom ISO 3432│IDF 221:2008 utvrđuju se karakteristike butirometra (uključujući zatvarače) za određivanje sadržaja masti u siru, u opsegu od 0 % do 40 % masenog udela, metodom po Van Guliku i daju ilustracije pogodnih uređaja za merenje i unošenje dela uzorka za ispitivanje sira.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 3432:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 7. 2018.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 3432:2008

Идентичан са IDF 221:2008