Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 5765-1:2013

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
27. 8. 2013.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.10     67.100.30     67.100.40  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja laktoze u svim vrstama mleka u prahu, smešama za sladoled u prahu u prisustvu drugih ugljenih hidrata i redukujućih supstanci, kao i u topljenom siru.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 5765-1:2013
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5765-1:2002

Идентичан са IDF 79-1:2002

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се