Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO/TS 17837:2013

Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu

Processed cheese products — Determination of nitrogen content and crude protein calculation — Kjeldahl method
27. 8. 2013.
95.99   Povučen   23. 12. 2014.

Опште информације

95.99     23. 12. 2014.

ISS

E034-5

Tehnička specifikacija

67.100.01  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje metoda po Kjeldalu za određivanje sadržaja azota u mleku, punomasnom ili obranom.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO/TS 17837:2013
95.99 Povučen
23. 12. 2014.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 8968-1:2014

Povezani projekti

Identičan sa ISO/TS 17837:2008

Identičan sa SRPS EN ISO 8968-1:2014