Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

delSRPS EN ISO 5530-1:2015

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem farinografa

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)

Опште информације

10.98    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Projekat je napušten zbog toga što je međunarodni standard koji je služio kao osnova za donošenje evropskog standarda (ISO 5530-1:2013) preuzet 2013. godine kao identični srpski standard SRPS ISO 5530-1:2013.

Апстракт

ISO 5530-1:2013 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

НАПУШТЕН
delSRPS EN ISO 5530-1:2015
10.98 Нови пројекат се одбацује

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 5530-1:2014

Идентичан са ISO 5530-1:2013 IDENTICAL