Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-1:2013

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
10. 4. 2013.
95.99   Повучен   15. 1. 2025.

Опште информације

95.99     15. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 5530-1:2013 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-1:1997

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-1:2013
95.99 Повучен
15. 1. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5530-1:2025

Национална преузимања

Пшенично брашно — Физичка својства теста — Део 1: Одређивање апсорпције воде и реолошких својстава коришћењем фаринографа

95.99   Повучен

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem farinografa

10.98   Нови пројекат се одбацује