Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

delSRPS EN ISO 5530-2:2015

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 2: Određivanje reoloških svojstava korišćenjem ekstenzografa

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)

Опште информације

10.98    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Projekat je napušten zbog toga što je međunarodni standard koji je služio kao osnova za donošenje evropskog standarda (ISO 5530-2:2012) preuzet 2013. godine kao identični srpski standard SRPS ISO 5530-2:2013.

Апстракт

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological
properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load?extension curve is used to assess
general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]

Животни циклус

ТРЕНУТНО

НАПУШТЕН
delSRPS EN ISO 5530-2:2015
10.98 Нови пројекат се одбацује

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 5530-2:2014

Идентичан са ISO 5530-2:2012 IDENTICAL