Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 16618:2015

Analiza hrane ― Određivanje akrilamida u hrani pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS-MS)

Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
31. 8. 2015.

Опште информације

90.93     21. 3. 2021.

90.00    21. 3. 2026.

ISS

E275

Европски стандард

67.060     67.080.20     67.140.20     67.050  

енглески  

Plan 2015

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim evropskim standardom se utvrđuje metoda za određivanje akrilamida u pekarskim proizvodima, kao što su hleb, tost-hleb, hrskavi hleb, kolači sa buterom i keks, kao i proizvodi od krompira, kao što su čips, hrskavi krompir i palačinke od krompira i pržene kafe, tečnom hromatografijom sa elektrosprej-jonizacijom i tandem-masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS / MS).

Повезане директиве

Директиве повезане са овим стандардом

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 16618:2015
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
21. 3. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са EN 16618:2015