Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21872-1:2017

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za određivanje Vibrio spp. – Deo 1: Otkrivanje potencijalno enteropatogenih Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae i Vibrio vulnificus

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)
30. 11. 2017.

Опште информације

60.60     30. 11. 2017.

ISS

E034-9

Европски стандард

07.100.30  

енглески  

Plan 2017.

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim dokumentom utvrđuje se horizontalna metoda za otkrivanje enteropatogene Vibrio spp. koja izaziva bolest ljudi u crevnom traktu ili preko crevnog trakta. Vrste koje se mogu otkriti pomoću utvrđenih metoda obuhvataju Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae i Vibrio vulnificus. Primenjuje se na sledeće: – proizvode namenjene za ishranu ljudi i životinja; – uzorke iz životne sredine u zoni proizvodnje hrane i rukovanja hranom.

Повезане директиве

Директиве повезане са овим стандардом

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21872-1:2017
60.60 Стандард објављен
30. 11. 2017.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21872-1:2017

Идентичан са ISO 21872-1:2017