SRPS ISO 20938:2020
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
Датум објављивања:
31. 1. 2020.
Опште информације
Тренутна фаза:
90.60
Effective date:
4. 3. 2023.
Иницијатор:
ISS
Припада:
E034-7,8,15,18
Врста:
Међународни стандард
ICS:
67.140.20
Језик:
енглески
Апстракт
Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlage instant kafe metodom titracije po Karl Fišeru koja je pogodna za korišćenje kao referentna metoda.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 20938:2020
90.60
Завршетак поступка преиспитивања стандарда
4. 3. 2023.
Прописи
"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа
"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа