Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 21187:2021

Mleko – Kvantitativno određivanje mikrobiološkog kvaliteta – Uputstvo za uspostavljanje i verifikovanje odnosa konverzije između rezultata alternativne metode i rezultata osnovne metode

Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)
31. 3. 2021.

Опште информације

60.60     31. 3. 2021.

ISS

E034-5

Evropski standard

07.100.30     67.100.01  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U ovom dokumentu date su smernice za uspostavljanje odnosa konverzije između rezultata alternativne metode i rezultata osnovne metode i smernice za njenu verifikaciju za kvantitativno određivanje mikrobiološkog kvaliteta mleka.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 21187:2008

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 21187:2021
60.60 Standard objavljen
31. 3. 2021.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 21187:2021

Identičan sa ISO 21187:2021