Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 2292:2019

Kakao-zrno – Uzimanje uzoraka

Cocoa beans — Sampling
27. 3. 2019.

Опште информације

90.93     18. 1. 2025.

90.20    15. 1. 2030.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.30  

енглески  

plan 2019

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim dokumentom utvrđuju se opšti uslovi koji se odnose na uzorkovanje za određivanje kvaliteta kakao zrna. U standardu su takođe dati zahtevi i preporuke u vezi sa postupkom koji treba pratiti pri uzorkovanju kakao zrna u vrećama, kao i iz mase.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 2292:1998

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2292:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 1. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 2292:2017